Plakat er fra tidligere forestilling

Plakat er fra tidligere forestilling

Om Slangerupscenen

 

Slangerupscenen er en teaterforening, som blev etableret 20 februar 1978. Formålet var oprindeligt at samle penge ind til opførelsen Slangerup Badet – det der i dag er Slangerup Svømmehal.

I begyndelsen var forestillingerne udelukkende revyer med efterfølgende spisning og dans. Det var en succes fra starten.

Det hele foregik på den gamle Kingoskole, hvor der blev spillet revy i én sal, mens der var dækket op til spisning og dans i en anden. Der var mange mennesker – faktisk så mange, at man af og måtte skiftes til at spise. Man sad så tæt, at der dårligt var plads til albuerne. Publikum tog dog det hele med ro og godt humør.

Slangerupscenen udviklede sig sig til at blive en stor forening med mange medlemmer. Svømmebadet blev opført, så der var ikke længere behov for indsamling af penge gennem foreningen. Foreingen kunne derfor begynde at anskaffe teknisk udstyr.

Senere er Kingoskolen blevet ombygget med en rigtig teatersal til følge – samme teatersal som bruges i dag.

Slangerupscenen havde efterhånden sparet så mange penge sammen, at der i samarbejde med kommunen, kunne bygges en rigtig scene. Teaterfolkene rullede ærmerne op, og gik i gang med at bygge. Det var et stort arbejde, men stolte var vi, da vi kunne spille vores første forestilling, uden at skulle passe på ikke at støde mod loftsbjælkerne.

I dag er vi en forening med mange medlemmer – børn & unge i alderen 9-14 år, og voksne fra 15-70 år.  Vi bestræber os på at opføre mindst 3 forestillinger om året, hvoraf én altid er en juleforestilling.

 

Medlemsskab

Alle medlemmer, uanset alder, skal betale kontingent. Kontingentet opkræves årligt af vores kasserer, og først når dette er betalt, er medlemsskabet aktivt. Kun medlemmer af Slangerupscenen kan deltage i produktioner, og gælder både skuespillere, teknikkere, scenefolk etc.

Kontingentets størrelse fastsættes hvert år på Slangerupscenens Generalforsamling, og vi kan prale af at være en af de absolut billigste teaterforeninger.

Frem til næste Generalforsamling i februar 2020 er kontingentet:
Kr. 400,00

Hvad får du?

Slangerupscenen har mindst 3 forestillinger om året, og vi kan derfor garantere at uanset om du er barn, ung eller voksen, vil du have mulighed for at deltage i mindst én produktion per sæson.

Forestillingerne er typisk placeret i foråret, efteråret og til jul.

Vores juleforestilling skifter normalt fra at være en børneforestilling det ene år, til en voksen forestilling det næste. Juleforestillingerne har normalt opstart efter sommerferien i august.

Efterårsforestillingerne er typisk placeret i slut september eller start oktober, og kan være musicals som oftest har et længere øveforløb (opstart i januar).

Forestillinger i foråret kan være børn/unge stykker, eller eks. voksen forvekslingkomedier etc. og opstart varierer fra oktober til januar.

Normalt for mange af vores forestillinger, er at de er fulde af musik, sang og dans, da Slangerupscenen har folk der både kan skrive musik, sange og koreografere.

 

Slangerupscenens bestyrelse

Morten Skjelmose

Morten Skjelmose

Formand

Lone Seindal

Lone Seindal

Kasserer

Maiken Carina Bøhm-Petersen

Maiken Carina Bøhm-Petersen

Næstformand

Marie Voigt Thyme

Marie Voigt Thyme

Bestyrelsesmedlem

Kristina Nielsen

Kristina Nielsen

Bestyrelsesmedlem

Mia Schørring Jensen

Mia Schørring Jensen

Bestyrelsessuppleant

Christina Elisabeth Larsen

Christina Elisabeth Larsen

Bestyrelsessuppleant

Slangerupscenens adresse

Slangerupscenen
Teatersalen på Kingoskolen
Strandstræde 28A
3550 Slangerup

Indgang til venstre for skolens hovedindgang

 

Slangerupscenen

Slangerupscenen

Kingoskolens teatersal
Strandstræde 28A
3550 Slangerup

Kontakt os

6 + 7 =

Slangerupscenen er medlem af

Share This