Så er tiden kommet til den næste voksen produktion, som bliver dette års juleforestilling og hedder

Jul i den gamle gavefabrik

Det bliver en hel ny forestilling, skrevet af vores egne Mads Poggenborg og Simon Mortensen, som også skal stå for instruktionen. Sange og musik er skrevet af Morten Skjelmose, der også er vores faste lydmand. Så alt bliver spritnyt.

I forestillingen er der plads til 12 skuespillere, men vi arbejder på at lave en lille dansegruppe til at supplere i sangene. Aldersmæssigt skal man være fyldt 15 år for at kunne deltage.

Der kan blive mulighed for en casting, hvis Mads og Simon mener det er nødvendigt for at se hvad evt nye kan, men også for at kunne sammensætte det rigtige hold.

Vi holder en infoaften torsdag d. 17 august kl 19:00 i teatersalen på Kingoskolen, hvor man kan høre mere om forestillingen og tilmelde sig. Hvis man ikke kan deltage denne dag, men gerne vil medvirke i produktionen, skal man senest d. 16 august skrive til Simon via mail simon.mortensen@slangerupscenen.dk.

Øvedage bliver onsdage fra 19:30 til 22, og der kommer enkelte weekenddage inden premieren i december.

Vi forventer at kunne sætte en rolleliste inden den følgende onsdag, hvor vi også vil have meldt ud til alle om de er med eller ej. Det er ikke fordi vi ikke har ville gøre plads til flere, men det har ikke været muligt i denne omgang.

Vi glæder os til at se jer.