Vi søger en engageret, loyal og stabil mand eller kvinde, der kunne tænke sig at sætte og afvikle lys til forestillinger på Slangerupscenen.  Vi har en god blanding af forskelligt lys både foran og over scenen, der alt sammen styres fra en digital lysmixer.

Du må meget gerne have erfaring med lysafvikling og DMX, men det allervigtigste er at du har lysten til at lære og tage ansvar for lyset til vores forestillinger.

Næste forestilling er musicalen Annie, der har premiere til oktober. Du skal derfor påregne at deltage i produktionen hver onsdag i august og september samt forestillingerne i oktober. Der vil også være enkelte øveweekender.

Hvis dette er noget for dig, så send en mail til Morten Skjelmose (morten.skjelmose@slangerupscenen.dk), og fortæl lidt om dig selv og evt din erfaring med lysafvikling. Alle interesserede vil blive inviteret til en snak.