Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_admin_bar_init' not found or invalid function name in /var/www/slangerupscenen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287
Vi søger 2 blæksprutter | Slangerupscenen

Til vores kommende forestilling “Annie”, søger vi 2 scenefolk der skal sørge for at rekvisitter kommer ind og ud af scenerne under forestillingerne.

Du skal kunne deltage i vores øvedage fra midten af september, og naturligvis deltage i vores 5 forestillinger i oktober. Øvedage er onsdage 18:00 – 22:00, og forestillingerne er hhv. 5, 6, 7, 12 og 13 oktober.

Så hvis du er min 15 år, er hurtig på benene og kunne tænke dig at være med i en teaterproduktion fuld af musik, sang og dans, skal du skynde dig at skrive til morten.skjelmose@slangerupscenen.dk

Share This

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wp_admin_bar_render' not found or invalid function name in /var/www/slangerupscenen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287