Sebastians musical “Klokkeren fra Notre Dame”

 

Der afholdes audition tirsdag den 3. og torsdag den 5. marts 2020

Til november 2020 opsættes Sebastians forrygende og storslåede musical “Klokkeren fra Notre Dame” på Slangerupscenen. I den forbindelse afholdes der audition d. 3. og 5. marts i Teatersalen på Kingoskolen, Strandstræde 28a, 3550 Slangerup.

Klokkeren fra Notre Dame bliver den mest omfattende musical, som Slangerupscenen nogensinde har sat op. Der er derfor stablet et kæmpe team af sanglære, koreograf, kulissefolk, kostumefolk, teknikere og meget mere på benene for at løfte denne gigant af en forestilling til nye højder.

Slangerupscenen søger derfor en masse talentfulde voksne skuespillere til sang, dans og skuespil.

Øvedagene bliver tirsdage og torsdage mellem kl. 19:00 – 22:00.

Så har du en indre skuespiller, der må ud og vise verden hvad du kan, er du meget velkommen til at tilmelde dig audition senest 28. februar 2020. Det gør du ved at læse dokumenterne nedenfor samt sende en udfyldt audition-formularen til os.

Den nødvendige information samt audition-formular kan du finde nedenfor.

Vi glæder os til at se dig til audition.