Audition på musicalen Klokkeren fra Notre Dame

Tirsdag den 13. og 20. oktober. 2020 kl. 18:00 – 22:00

Har du en blomstrende skuespiller i maven og har du lyst til at prøve kræfter med en mastodont af en musical, så har du nu muligheden. Slangerupscenen søger skuespillere til den kendte og elskede musical Klokkeren Fra Notre Dame med musik af Sebastian!
Historien:
En smuk og ubarmhjertig kærlighedshistorie bygget over Victor Hugos verdensberømte roman om krøblingen Quasimodo, der af den strenge ærkediakon Frollo holdes indespærret som klokker i Notre Dame-kirken. Fra sin plads i klokketårnet betragter han livet nede på pladsen, hvor forberedelserne til Narrenes Fest er i gang. Quasimodo må ikke deltage for Frollo, der har fortalt ham, at almindelige mennesker vil gøre ham fortræd, hvis de ser ham. Lokket af sin nysgerrighed beslutter han sig alligevel for at stige ned og deltage – med katastrofale følger. Han møder den smukke sigøjnerpige Esmeralda, som hjælper ham, da han kommer i vanskeligheder på markedet. Som tak beskytter han hende, da hun søger asyl i kirken, efter at Frollo har kastet sine øjne på hende. Han hjælper også bueskytternes fremadstræbende og selvbevidste kaptajn Phoebus, der drages af hende og hun af ham. Frollo jager dem alle, men Quasimodo vinder til sidst, og Esmeralda og Phoebus får hinanden. Musicalen snor sig ind og ud af Hugos forlæg, og det lykkes på fortrinlig vis Sebastian at fokusere på originalværkets nerve og store følelser. Fortolkningen er et overflødighedshorn af storladne sange, der fremføres af såvel solister som af et stort ensemble. Genrerne rækker lige fra de romantiske og gribende ballader over symfoniske ensemblenumre til drilagtige og humoristiske musicalslagere.
Forventninger:
Den kunstneriske ledelse gør sig umage for at sammensætte en prøveplan, der tilgodeser dig, så du ikke spilder din tid. Det er derfor dit ansvar at holde dig ajour med prøveplanen løbende, efter sæsonen er påbegyndt. Mød altid velforberedt og være klar til tiden.
Husk at du alene bærer ansvaret for at kunne dine replikker, tekster, korstemmer og/eller koreografier. Vi forventer, at du er manuskriptfri den dato som der er prøver på de enkelte scener!

Har du lyst til at være med, så send en mail til lone.seindal@slangerupscenen.dk med et kort resume vedrørende dine kvalifikationer, tidligere produktioner, samt andre relevante oplysninger.

Vi glæder os til at se dig!