Opstartsmøde til Ronja Røverdatter, søndag d. 29. januar kl. 11-16

For voksne, unge og børn (min. 9 år)

 

Til september 2023 opfører Slangerupscenen musicalen Ronja Røverdatter

 

Vi håber at se en masse interesserede til vores opstartsdag søndag d. 29. januar kl. 11-16 i teatersalen.

På denne dag vil du få en masse at vide om forestillingen og dens roller. Du vil få lidt at vide om mig, og hvordan jeg planlægger at køre forløbet, og du vil få mulighed for at stille spørgsmål og møde de andre deltagere. 

Derefter mødes vi igen torsdag d. 2. februar kl. 19-22, hvor alle får mulighed for at tale med instruktøren om hvad de har mod på og hvor vi laver sangauditions.
Vi ved godt at 19-22 er sent for de mindste, så vi vil prøve at rette mødetiderne ind, så alle kan være med, men nogle øvedage vil det blive sent – især de sidste to måneder.

Forestillingen skal spilles i uge 39 og 40. Vores øvedage bliver torsdage kl. 19-22 samt øve-weekender spredt over året.

Der vil blive lagt et program for øveperioden og på nogle torsdage vil vi kun arbejde med manuskript og på andre vil vi arbejde med stemmeføring, stagefight, mimik, gestik, status, karakterarbejde og relationsarbejde og meget andet. Selvom manuskriptet er båret af få store roller, håber jeg, at vi får en proces hvor alle bliver udfordrede og lærer noget og hvor alle er lige vigtige på scenen.

Manuskriptet til Ronja er båret af enkelte store roller med mange replikker og mange spændende væsener fra skoven, der kræver træning af vores kropssprog. Derfor kommer vi til at arbejde på mange forskellige måder i løbet af øveprocessen. Vi kommer til at kravle og krybe og springe og løbe. Vi kommer til at hviske og råbe. Og vi kommer til at grine og slås. Og så kommer vi selvfølgelig til at synge en masse. Vi skal tænke ud af boksen og være kreative så vi stadig kan få publikum til at opleve noget nyt, selvom de ser en gammel klassikker. 

Teater er en hold sport og vi skal blive et godt team der både kan more os og arbejde hårdt sammen.

Skriv en mail til lone.seindal@slangerupscenen.dk om du kommer søndag den 29. jan. Kl. 11.

Hvis du ikke har mulighed for at komme d. 29. januar men gerne vil være med, så skriv endelig også.

Jeg glæder mig til at se jer.

Venlig hilsen

Slangerupscenen

Marie Frifelt
Instruktør